dilluns, 26 de setembre del 2011

(18/09/2011) TEMP. 2011/12 - JORNADA 01

FREE BSKT LLORET - 56
CB BLANES "B" - 58

Estrena de la temporada i nova categoria a casa i amb un derbi que més es pot demanar.
Partit molt igualat i que podia haver caigut de qualsevol dels dos costats però els errors en els últims atacs dels nostres ens van condemnar.
Partit on es varen imposssar les defenses als atacs amb molts errors cara al cèrcol i que va tenir dos primers quarts molt diferents, pobre el primer i més efectiu el segon, al descans es va arribar amb avantatge visitant d 28-31 amb un triple des de gairebé mitja pista .
Tercer quart molt similar al segon amb una bona sortida local que fins i tot es va anar +8, però el Blanes va saber reaccionar i es va entrar en l'últim quart amb 48-46 i tot per decidir, en aquest darrer quart més igualtat i de vegades por de guanyar , la pilota cremava a les mans i els errors en els instants finals van condemnar als nostres, al final 56-58. Estrena amb derrota, una llàstima perquè vam estar hi ha davant un rival amb un ritme molt alt els 40 '.