dimecres, 9 de novembre del 2011

(06/11/2011) 3a CATALANA 2011/12 - JORNADA 08

FREE BSKT LLORET - 70
CB LLAGOSTERA "A" - 55

El retorn a casa ens va retrobar amb la victoria, partit dificil i que ens va ser diicil guanyar (que no us engany el resultat) i que varem guanyar ens els dos darrers quarts gracies a l'encert ofensiu 24 punts a cada quart per 22 al descans.
Primers dos quarts igualats, pero on el nostre atac tornaba a ser el nostre principal problema, i clar el Llagostera poc a poc anaba fent i es va arriba al descanas amb un 22-28 pels visitants i preocupació ja que no voliem que s'escapes el partit.
com be he dit abans tercer i ultim quart molt be ofensivament amb una defensa bona i actitud positiva en atac i a base de petits parcials varem entra al lùltim quart amb 7 punts d'avantatge que amb l'encert als tirs lliures finals i les ganes de amplia el marcador va fer que fins l'ultim segon varem ser molt intensos.
Tercera victoria i com ja hem dit altres dies els partits a casa s'han de quedar a casa. BRAVO NOIS!