dimecres, 31 de març del 2010

FASE D'ASCENS - JOR. 6

CB CALELLA "C" - 55
FREE bskt LLORET - 58

Cinquè partit i cinquena victòria (sembla que pinta bé), partit en teoria difícil davant un rival que es jugava molt en aquest partit i que vam saber controlar des del principi. Teníem clar que amb una bona defensa i un ritme alt ens podríem dur la victòria i efectivament això va ser el que va passar.
Bona sortida de l'equip concentrats en defensa, correctes en atac i duent el partit al nostre terreny amb un ritme alt per a esgotar al rival la qual cosa ens va donar un avantatge de 11-18 al final del primer quart. Al segon parcial de sortida (2-11) que possava terreny pel mig, però una reacció de l'equip local al final d'aquesta cambra deixo el marcador al descans en 21-29.
A la represa (2-10) en els dos primers minuts que ens tornava a donar ales i que ens donava un avantatge de +16 que semblava definitiva, però el rival és un equip amb recursos i amb un petita reacció al final d'aquest periode van ajustar el marcador a 34-44. A l'ultim quart bona arrencada novament 36-52 i cinc minuts per jugar, però que minuts i és que si fas un 1/13 en tirs lliures i el rival a poc a poc es va acostant doncs et pot "enxampar el toro" però un triple de Collell  nomes entrar a l'ultim minut ens va donar un respir, en els segons finals un parell de triples dels locals ens van posar l'AI! al cor però la victòria ens la varem dur cap a casa.
Després d'aquesta victòria vacances de setmana santa i la pròxima jornada a descansar tindrem dues setmanes per a preparar el difícil i important partit davant el Vilablareix que podria donar-nos l'ascens (depenent dels resultats a la jornada que descansem, clar) esperem que ens siguin favorables.

MVP:
Josep Collell: 20 punts, 1 triple, 5/8 tirs lliures, cap falta i cistelles importants.

HIGHLIGHTS:
Monago no se peleo con nadie ( iiincreiblee!! )
El Paco puso una chapa
Alguien olia a "pachulin", se esta investigando

BAIXES:
JOAN: ... visitando el Prado en Madrid
SANTI: .. rodilla cacscada
JAUME: En casa con la nena
MAURICI: Domingo de ramos y 4 hijos, pues a la obligación.

ANOTADORS:
Pedro, Victor (7), Salva (4), Oscar (3), Monago (4), Paco (7), Claret (5), Mollfulleda (4), Oriol (4), Collell (20).

TRIPLES (3): Victor, Claret i Collell.
TIRS LLIURES: 11/26
FALTES: 10
ELIMINATS: 0'0

1 comentari:

CM9 ha dit...

Sólo un apunte. El presidente/entrenador/jugador aun no se ha enterado que CM9 ya no se pelea con nadie. Pedrito a ver si nos enteramos.