dilluns, 26 d’abril del 2010

FASE D'ASCENS - JOR.9

WE ARE THE CHAMPIONS !!

FREE bskt LLORET - 68
CE PALAMOS - 54

Setena victòria (7-0) a la fase d'ascens i campionat per al FREE, per a aquest partit es donaven totes les condicions per ser un DIA gran, jugàvem a la nostra pista, havíem entrenat bé durant la setmana, un rival fort i amb qualitat i fins i tot public a les grades.
Primers dos quarts igualats al marcador, amb petits parcials a favor de cada equip però que ens tornàvem ràpidament, cap dels dos no volia quedar-se enrere, avantatges mínims per a ambdós equips que van arribar al descans amb un 39-33 local amb bon sabor de boca, però amb alguns dubtes en la nostra defensa sobre el seu joc interior que ens estava fent mal.
Tercer quart on es van imposar les defenses amb més errors que encerts per part dels dos equips encara que ens emportem el gat a l'aigua i fins i tot augmentem la nostra ventatge a 51-41 davant d'un ultim quart que semblava habia de ser intens fins al final, i així va ser el Palamos intentant fer el seu joc per enganxar-se al partit però vam saber controlar el "tempo" del partit fins al final i ens varem dur la victoria 68-54 i el campionat.

Una altra vegada van tornar a ressorgir nostres majors virtuts EL JOC D'EQUIP i LA DEFENSA que ens dóna opcions de córrer i fa que en aquest partit i en molts partits d'aquesta temporada els jugadors i sobretot l'entrenador hagin gaudit del que mes ens agrada  a tots el "BA-LON-CES-TO".

Gràcies a tots !

MVP:
TOTS !
HIGHLIGHTS:
- Triple de PACO desde su casa, ra,ta,ta,ta,ta !!
- El "We are the Champions", justo al final (el "presi" esta en todo)
- El Palamos en la pista a las 9'45 de la mañana, estos se pensaban que iban a ganar por llegar más temprano.

BAIXES:
JOAN: puente aereo MADRID-LUGANO
MONAGO. 2 partidos de sanción y 36 €
VICTOR: Girlfriend wekeend

ANOTADORS:
Pedro, Maurici, Salva, Oscar (6), Paco (8), Santi (4), Claret (8), Mollfulleda (11), Oriol (1), Collell (14) i Jaume (16).
TRIPLES (7): Claret (2), Paco (2), Collell (2) i Jaume.
TIRS LLIURES: 5/12
FALTES: 17




1 comentari:

caste ha dit...

Felicitats desde Palamós!! La veritat és que ho mereixeu ja que sou un gran equip. Nosaltres intentarem acompanyar-vos en l´ascens si guanyem aquest dissabte vs Calella. Ens veiem l´any que ve!!

PD: NO vam arribar tan d´hora per ganes, si no perque coneixent a certs jugadors preferiem quedar aviat abans d´arribar tard... ;)