dijous, 30 de setembre del 2010

TEMP. 2010/11 - JORNADA 02

ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 72
SANT JOANENC "B" - 27

Bon debut a casa, amb una victòria contundent, davant d'un equip que no va posar gaire resistència, partit controlat i pràcticament liquidat a la primera meitat 35-13, gràcies a una molt bona defensa i encert en atac, encara que la diferència podia haver estat mes gran si estem mes fins als contraatacs.
A la reaunadacio més dels mateix forts enrere, sense concedir cistelles i resolutius en atac, millorant la nostra definició i amb bàsquet fàcil que podria haver deixat un marcador més ampli, però estem en rodatge i encara es nota.
Bon to físic en general, els nous es van adaptant a l'equip i amb aquest resultat ens posem líders (a veure el que ens dura). A la propera jornada pista complicada a priori, Sta Coloma de Farners, amb dues victòries igual que nosaltres i d'on intentarem "pispar" alguna cosa !!.

MVP:
JOAN "El Padrecito" (capellan): 18 punts, 2 triples, 2 faltes i uns quans rebots.

HIGHLIGHTS:
CLARET, el "pispe"
JORDI, li comprarem uns pantalons mes largs, la pilota li passa per sota les cames !!

BAIXES:
VICTOR, de finde con "la donna" y "la Familia".

ANOTADORS:
Joan C. (18), Salva (6), Oscar (6), Paco (6), Claret (11), Mollfulleda (7), F. Collell (2), Oriol (6) i J. Collell (10).
TRIPLES (2): Joan C.
TIRS LLIURES: 7/16
FALTES: 13


1 comentari:

Odi ha dit...

Molt bé, un altre partit a "la saca"...nois continueu així!! Aquest diumenge us vindrà a veura tota la "claca" i no feu patir a l'entrenador!!! Sort!!!