dimecres, 24 de novembre del 2010

TEMP. 201/11 - JORNADA - 10

CB PALAFOLLS - 54
ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 60

"I els espartans del FREE van sortir victoriosos de la batalla de Palafolls" i és que més que un partit semblava "la guerra", pero varem aconsegir la 8ª victòria, patint i lluitant fins al final.
Primer quart dels que no s'expliquen, tires i tires i la pilota que no vol entrar i el rival a poc a poc va sumant i quan te n'adones es va acabar el quart i d'aquestes -16 a baix (21-5) i cara de "que està passant", però comença el segon quart i segueixes igual i l'avantatge és de -20, però un canvi d'aptitud defensiva "revolució" i un parcial de 9-23 en 8 minuts amb triple sobre la botzina que ens tornaba a ficar en el partit abans del descans (34-28 ).
Després de la xerrada del vestuari (el mister molt optimista), vam sortir mentalitzats de que no podíem caure i seguir lluitant cada pilota, pensant cada atac i és que la dura defensa de l'palafolls se'ns s'ennuegava, però no consegia'm posar-nos per davant en el marcador (41-43) però ja estavem prop. A la sortida de l'últim quart parcial de 4-12, amb accions defensives i ofensives de les de "vamoooos" que ens vam posar per davant  de aqui al final vam saber mantenir l'avantatge tot i els intents del rival de lluitar per una victòria que ens vam merèixer per esforç i entrega.
Proper cap de setmana de 2x3 (2 partits, 3 dies):
(casa) Divendres 21:00 h vs Malgrat 2007
(casa) Diumenge 10:30 h vs Sarria de Ter

MVP:
F. CLARET, 14 punts, 2 triples, 4/8 tirs lliures, 1 falta.... pilotes "pispades", rebots, etc...
HIGHLIGHTS:
- SALVA, "Iceman" al ultim quart.
- 10 ESPARTANOS, con "leonidas-Claret".....
.... por que esto es el FREEEEE !!
- L'AFICIO, Gracies !!


ANOTADORS:
Joan C. (3), Victor (1), Salva (7), Oscar (1), Paco (4), Claret (14), Mollfulleda (13), F. Collell, Oriol (6) i J. Collell (11).
TRIPLES (3): Claret (2), Molfulleda.
TIRS LLIURES: 17/32
FALTES: 18
ELIMINATS: Paco
PARCIALS: 21-5 / 13-23 / 9-13 / 13-19
 

1 comentari:

CM9 ha dit...

Només puc dir una cosa:

Hace apenas un año, mucho he reflexionado sobre las enigmaticas palabras de victoria por parte de mi rey. El tiempo le ha dado la razón, y de jugador free a jugador free, se transmitió el mensaje que el valeroso Leónidas y sus 14 hombres, tan lejos de tercera, entregaron la vida no solo por Lloret, sino por toda Girona y por la promesa que este pais representa.

Y aquí!!, Ahora!! En esta escarpada tierra llamada La Selva!! Las ordas de Girona se enfrentan a la aniquilación!! AUUU!! Ahí están, los equipos desalmados, con el corazón encogido y tembloroso el pulso, aterrorizados, no son conscientes del despiadado y brutal horror que sufrieron frente a las espadas y lanzas de los 14.

Y ahora, desde el otro lado de la llanura, contemplan a diez mil jugadores, a la cabeza de treinta mil jugadores libres. AUU!! AUU!! AUU!!

El enemigo únicamente nos triplica en número, alentador para cualquier equipo, en este día, liberamos al mundo del misticismo y la tiranía, y damos la bienvenida al futuro más esperanzador que hallamos imaginado. Demos las gracias a Free Bskt Lloret y a sus 14 valientes!!! Hacia la Victoria!! Aaaaaaahhhhhh!!!!