divendres, 22 d’abril del 2011

(15/04/2011) TEMP. 2010/11 - JORNADA 21 (partit ajornat)

CB MALGRAT 2007 - 80
ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 64
Tercera derrota de la temporada, davant un molt bon equip que va jugar un molt bon partit (que casualitat davant nostre, com sempre) i va ser superior als 40 '. primer quart igualat, fins als minuts finals on un parcial de 9-2 els va donar avantatge, el seu joc interior ens cap dany i un parell de triples al final del període també, en el segon quart més dels mateix petits parcials a favor d'ells que feian el seu joc i nosaltres sense trobar-li el punt i el ritme al partit al descans -14 (47-33).
Després del descans reaccionem un parcial de 6-15 ens va ficar en el partit, però el poc encert en els t. lliures (2 / 9) en els minuts finals del període, no va permetre que arribéssim més estrets a la cambra final i un triple sobre la botzina (dels que fa mal) també va ajudar. En l'últim període reacció per la nostra part que ens situava a cinc punts min. 35 (61-66), però un parell de triples i l'encert local en els lliures ens tornaven a situar on estavem, en els minuts finals intercanvi de cistella per el definitiu 80-64.
Tecera de derrota, que fa mal però tenim que oblidar ràpid, en menys de 24 hores un altre partit a mort a Sils, que seria igual d'intens o més, també comentar que les baixes que tenim es noten a l'hora de les rotacions i donar descans a la gent. segim depenent de nosaltres mateixos.