divendres, 22 d’abril del 2011

(16/04/2011) TEMP. 2010/11 - JORNADA 28

ATH. SILENC - 54
ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 57

Segon partit a 24 hores i després de la tercera de dorrota del dia anterior importantíssima victòria en una pista difícil i davant un rival que ens va complicar molt la vida i amb només 8 jugadors disponibles.
Tempteig baix, partit d'errors més que d'encerts i que es va decantar del nostre costat gràcies a la constantancia i fallar menys que el rival en els moments finals. Primers dos quarts igualats temptejos baixos però dominant el marcador amb avantatges curtes i bé en defensa i encertats des dels 6,25 m (4 triples) al descans 19-25.
A la represa bona sortida local que amb parcial de 14-4 es posen per davant però reaccionem als minuts finals del quart i entrem 36-37 a l'últim (els nostres errors en el tir lliure ens van condemnar en aquest quart 2 / 12 i va donar ales a l'equip local). Al definitiu quart molts nervis d'entrada, un altre parcial en contra de sortida que els hi vam tornar ràpidament i entrem en els tres últims minuts igualats min. 37 (50-50) en els minuts finals varem temperar els nervis afinem la punteria en els tirs lliures (una mica) i 4-5 bones defenses ens van donar la victòria 54-57, importantíssima per la moral de l'equip i que es va celebrar molt per l'esforç fisic que habia soposat.
Ara vacances a descansar de l'esforç, recuperar lesionats i preparar el proper cap de setmana on tenim dos partit en dos dies, esperem sortir vius i poder arribar al darrer partit de lliga depenent de nosaltres mateixos.