dimecres, 4 de maig del 2011

(01/05/2011) TEMP. 2010/11 JORNADA 29

ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 60
CB TORROELLA - 46

Segona final en 2 dies i despres de l'esforç del dia anterior nomes valia guanyar ! i aixi va ser!
Partit controlat durant tres quarts amb diferencies maximes de 10 punts al primers 20' amb bona defensa , atacant be, forçant faltes i aconsegunit cistelles treballades pero  els lliures (1/12)  van fer que la diferencia nomes fos de 30-22 al descans i cares de cansats als jugadors.
A la represa parcial al 3er quart de (18-8) i + 18 per afrontar el darrer quart amb tranquilitat, pero ves aqui que no va ser pas tranquil 4-14 de parcial i 2 miunts que es van fer eterns i on les cames d'alguns jugadors no donaven més, pero varem saber esta tranuils i jugar amb la aventatge per al definitiu 60-46.
Qui ens ho havia de dir a principi de temporada, lluitem pel campionat a la darrera jornada, de bojos !!
dons si, proxima setmana  LA FINAL, aquesta si, que si es una final, tots cap a Figueres a jugar contra l'escolapies rival amb experiencia i pista dificil, molt dificil , pero segur que ho donarem tot, tot i tot !!