(30/04/2011) TEMP. 2010/11 JORNADA 26 (partit ajornat)

CB SARRIA DE TER - 58
ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 63

Partit que recordarem, per la victòria i perquè gairebé no juguem (Paco, Paco)
Afrontàvem una nova final (queden 2), amb només 8 jugadors per les baixes que arrosseguem però amb ganes després del paron de setmana santa. Partit que es va saldar amb victòria, amb més ofici que brillantor i és que veient els parcials dels quarts la igualtat va ser màxima, anotem bé el el primer quart però afluixem en el segon i ens vam anar al descans amb un avantatge de 4 punts (27 - 31).
Després del descans parcial de 8-0 en els primers 4 minuts que tornem amb un 14-5, per entrar en l'últim quart amb avantatge però sabent que la relaxació ens prodria costar el partit, en aquest quart vam saber jugar amb el resultat i el temps, encertats en els lliures (notícia) i vam mantenir l'avantatge tot i els intents locals molt encertats des dels 6,25, resultat final 58-63.
Ha oblidar-nos i recuperar-nos ràpidament d'aquest partit, perquè el diumenge una altra final, aquesta vegada a casa amb un rival amb experiència el CB Torroella que ens pot donar problemes.