dimecres, 15 de juny del 2011

(13/06/2011) CAMPIONAT de CATALUNYA >>> 2ª Ronda (partit unic)

U.E. LIMA-HORTA "B" - 62  
ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 60
2 ª ronda, en teoria a dos partits però que acabem jugant a un sol, gràcies a la col.laboració del Servei d'esports.
Partit a pista contrària davant un rival primer de grup com nosaltres i al qual vam tenir controlat i contra les cordes però un mal inici de l'últim quart i els tirs lliures ens van condemnar, encara que vam tenir opcions de guanyar o anar a la pròrroga, però no va poder ser i el UE LIMA-HORTA "B", es va endur la elminatoria.
Partit intens i dur, fortes defenses, igualtat en el primer quart i dos petits parcials en el segon ens donen un avantatge de +6 (24-30) que bones sensacions, però es prveei que seria dur.
Després del descans, puja la intensitat en defensa i l'encert en atac, quart igualat i entrem amb +10 (40-50) en l'últim i definitiu, en aquest quart va ser on els vam donar vida, ja que vam estar 5 minuts sense anotar (perdues , mala selecció de tir) i ells anotaven fàcil, quan reaccionem partit 52-52, un 2 / 6 en lliures que ens hagués posat per davant i hagués baixat els seus ànims, pràcticament ens sentència, encara que a falta de 7" vam tenir un triple que va fer la "corbata" i el posterior rebot va serl nostre, falta i 2 tirs lliures per empatar i força la prorroga, pero fallem el primer tirem a fallar el segon i no va ocórrer res més, 62-60 per al LIMA-HORTA, que fa impossible el somni d'aconseguir arribar a la nostra primera final-4.
Gràcies a tots per l'esforç, ha estat una experiència increible i ara a treballar emirant la propera temporada, l'estiu pot ser llarg!!

MVP
F. OJEDA, 16 pts, 4 Triples, 2/2 T. lliures, 2 faltes

HIGHLIGHTS:
Gracies Aficionades !!
Nou assistent, l'Aleix (nebot Pedro)
BAIXES:
Salva .... ??
Maurici .... Chicken Run in the morning!!

ANOTADORS:
Joan C. (12), Victor, Oscar (6), Monago (10), Paco (16), Claret, J. Mollfulleda (4) , Oriol (6), F. Collell i  J. Collell (6).
TRIPLES (6): Paco (4), Pepe i Joan
TIRS LLIURES: 12/26 <<<
FALTES:24
TECNIQUES (1): Monago
ELIMINATS: Joan
PARCIALS: 13-14 / 11-16 / 16-20 /22-10