(05/06/2011) CAMPIONAT de CATALUNYA >>> 1ª Ronda (Tornada)

ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 67
CB CASTELLET - 55
(Guanyador eliminatoria FREE BSKT LLORET)

Victòria del FREE en el partit de tornada d'aquesta 1 ª ronda, després de tornar a guanyar al CB Castellet (bcn), per un resultat de 67-55, partit dominat i controlat des del primer minut pels nostres nois que després d'un primer quart igualtat, van donar un cop sobre la taula al final del segon període amb un parcial 15-1 que els donava +16 al descans.
A la represa, reacció visitant que els acosta a l'electrònic, però el FREE va reacciona i va saber mantenir les distàncies gràcies a petits parcials que no deixaven acustarse del tot el rival, als minuts finals es va poder ampliar la diferència però els tirs lliures fallats ho van impedir, al final 67-55 local, amb bon gust de boca i amb la sensació d'estar de tornada després de les "mini" vacances.
Proper rival a 2 ª ronda UE LIMA-HORTA "B" (Bcn), 1er del seu grup i que segur que voldra arribar a la final a 4 com nosaltres.