dimecres, 1 de juny del 2011

(29/05/2011) CAMPIONAT de CATALUNYA >>> 1ª Ronda (Anada)

CB CASTELLET - 63
ALMAVIU FREE BSKT LLORET - 65

Per primera vegada en la seva curta història el free juga una fase final del campionat de catalunya sènior, després d'haver proclamdo campió del seu grup a Girona.
1ª  ronda a dos partits anada i tornada, davant un rival desconegut, el Cb Castellet (bcn) 2 º del seu grup i el poc que sabíem és que a casa eren forts i difícils de guanyar (1 sola derrota a casa aquesta temporada).
Primer quart igualtat  de reconeixent del terreny i el rival, en el segon reacció local i parcial 11-1 en els minuts finals que ens fa anar al descans -8 (35-27) i cares de preocupació.
Després del descans i la xerrada del mister bona sortida parcial de 12-5 que ens fica una altra vegada en el partit, s'endureix el joc moltes faltes per ambdós costats, es comença a notar el cansament i es manté la igualtat encara que sempre estem per sota al marcador i vam arribar als 5 últims minuts 5 a baix i amb un bon feeling,  parcial de 5-14 en aquests minuts i un últim triple de Monago que ens posa +2 a falta de pocs segons (63-65) que seria el resultat final, varem tenir algun tir per possar algun puntet més pero no va cambiar res.
Eliminatoria que es resoldra a la tornada on esperem que el factor pista ens ajudir, pero no ens hem de refiar, el rival te bones individualitats i experiencia, la nostre defensa a de tornar a ser intensa i el nostre atac inteligent.